top of page

Zij gingen je voor

Ik heb in de afgelopen jaren al bij velen een bijdrage mogen leveren aan hun levensreis.

Benieuwd naar hun verhalen? Die lees je hier! 

Ervaring van Corine de Ruiter

Ik kwam bij Hylke tijdens een bijzondere periode in mijn leven. Ik zit middenin de periode van rouw en verdriet om het overlijden van mijn geliefde zoon Julian.

 

Zijn overlijden kwam voor mij onverwachts; mijn zoon bleek al jarenlang problemen met middelengebruik te hebben, die hij niet met mij en andere dierbaren had gedeeld. Omdat ik zelf psycholoog ben, heb ik het gevoel gefaald te hebben; ik had hem moeten 'redden'. Ik heb zo onvoorwaardelijk van Julian gehouden, dus waarom was dit dan niet 'gelukt'?

 

Deze gevoelens bleven mij als het ware 'pijnigen' sinds zijn overlijden. 

 

De sessie met Hylke begon met een gesprek waarin ik mijn ervaringen van de afgelopen maanden deelde. Ik heb, sinds zijn heengaan, veel boodschappen gekregen van mijn zoon tijdens meditaties en ook in de nachten, waarin hij me liet weten dat hij klaar was op Aarde en nu vrede heeft. Hylke bevestigde dat en zei dat Julian pijn in zich droeg die te groot voor hem was. 


Na het gesprek vroeg Hylke me op de bank te gaan liggen en legde hij zijn handen op mijn hoofd. Ik voelde meteen een warme energiestroom door mijn hele lichaam gaan. Hylke vroeg me om een vraag te stellen of te kijken welk beeld vanzelf bij me opkwam.

 

Wat daarna gebeurde was heel erg mooi. Ik voelde dat Julian mij heel erg dankbaar is voor alle onvoorwaardelijke liefde die ik hem gedurende zijn leven gegeven heb.  Hylke bevestigde dat dit precies was wat Julian nodig had in dit leven. Ik voelde ook diepe dankbaarheid aan Julian, dat hij mijn zoon is, van wie ik geleerd heb wat liefde is.

 

De diepe dankbaarheid ging gepaard met zachte tranen en Hylke's handen lieten warme energie door mij heen stromen.


Het is nu bijna twee weken na deze sessie, en mijn rouw is veel minder 'rauw' geworden. Ik ontvang nog steeds liefdevolle boodschappen. Vanmorgen nog deze: de ziel weet wanneer het tijd is om de Aarde te verlaten. 


Hylke heeft de gave om contact te maken met de essentie waar wij allemaal uit voortkomen en die we in wezen zijn. Rouw om een geliefde biedt een opening naar die bron van liefde. Dat had ik in de maanden van verdriet en rouw, voordat ik bij Hylke kwam, al ervaren. Hylke hielp me om me nog meer te openen hiervoor, door blokkades (overtuigingen die ik had) op te lossen. Mooier (energie) werk is er niet!

Corine

Corine
Corine

Ervaring van Rolf Versteeg

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn ervaring met Hylke en Energiewerk zeer positief is geweest. Ik liep al een tijdje met fysieke klachten.

 

Wat mij meteen opviel was de aandachtige manier waarop Hylke mijn klachten heeft benaderd. Hij nam de tijd om zowel fysieke als mentale aspecten van mijn welzijn te onderzoeken en ging  verder door aandacht te schenken aan energetische niveaus. Zijn kennis en inzicht waren zeer doeltreffend.

 

Wat de ervaring echt geslaagd maakte, was het feit dat de behandelingen klachten deden laten verdwijnen. Na een aantal sessies begon ik verbeteringen in mijn fysieke gesteldheid te merken. Mijn klachten werden na iedere sessie minder en nu, na een aantal weken na de eerste behandeling, zijn de klachten volledig verdwenen. Ook heb ik handvatten meegekregen om op mentaal niveau stabiel te zijn en te blijven. 

 

Daarnaast wil ik ook benadrukken dat het empathisch vermogen van Hylke zeer bijdraagt aan de fijne beleving. Hij luisterde aandachtig naar mijn zorgen en kon dit met mooie en treffende metaforen illustreren. Zijn toewijding aan mijn welzijn was oprecht voelbaar, en dat maakte de behandelingen des te waardevoller.

 

Al met al kan ik Hylke van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Ik ben hem ontzettend dankbaar voor de tijd en energie die hij erin heeft gestoken en dat heeft geresulteerd in positieve veranderingen. Thanks! 

Rolf

Rolf Versteeg
Rolf

Ervaring van Carolien Hodes

Hylke is als persoonlijk coach voor mij vergelijkbaar met een lemniscaat: oneindig Zijn, bewegend in het hier en nu met oprechte interesse, respectvol en helder spiegelend.

 

Ik kon mij niet voorstellen dat er op mijn pad nog verandering plaats kon vinden na alles wat ik al geprobeerd had. Al meer dan 20 jaren zat ik vast tussen een pijnlijk verleden en een angstige toekomst. Dus had ik inzichtelijke toegewijde hulp nodig. Zodat ik niet over mijn lichaamsgrens en mijn psychisch gekwetste grens zou gaan. Personal coaching vond ik altijd te duur en te jij-bent-dik-en-ik-zweep-dat-bij-jou-eraf- over komen. Tot ik Hylke Bos op mijn levenspad ontmoette!

Hylke deelt zijn energieveld van inzicht en ontwikkelingsruimte, waardoor ik met vertrouwen mijn eigen doelen en subdoelen stapsgewijs ging formuleren, herkennen, erkennen en ontwikkelen.


Ik leerde accepteren en groeien binnen de huidige mogelijkheden en beperkingen. Ik heb hierdoor mijn eigen unieke lichamelijke en geestelijke kracht, vrijheid en plezier in beweging en in mijn leven terug gevonden. 

Dit was het begin van een veranderingsproces waarvoor ik de Voorzienigheid eeuwig dankbaar ben!

Ik raad iedereen Hylke aan als persoonlijke coach om bewust in contact te komen met je lichaam en geest. Het biedt je een unieke op jouw situatie afgestemde kans om stapje voor stapje blijvend tot je ware zelf te komen.

 

Ik wens het jou ook van harte toe.

Carolien 

Carolien
Carolien
bottom of page