top of page

Lees de ervaringen van anderen

Hier lees je ervaringen van anderen over Energiewerk en Coaching. 

Lees hier de ervaring van Rolf met Energiewerk

Rolf

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn ervaring met Hylke en Energiewerk zeer positief is geweest. Ik liep al een tijdje met fysieke klachten.

 

Wat mij meteen opviel was de aandachtige manier waarop Hylke mijn klachten heeft benaderd. Hij nam de tijd om zowel fysieke als mentale aspecten van mijn welzijn te onderzoeken en ging  verder door aandacht te schenken aan energetische niveaus. Zijn kennis en inzicht waren zeer doeltreffend.

 

Wat de ervaring echt geslaagd maakte, was het feit dat de behandelingen klachten deden laten verdwijnen. Na een aantal sessies begon ik verbeteringen in mijn fysieke gesteldheid te merken. Mijn klachten werden na iedere sessie minder en nu, na een aantal weken na de eerste behandeling, zijn de klachten volledig verdwenen. Ook heb ik handvatten meegekregen om op mentaal niveau stabiel te zijn en te blijven. 

 

Daarnaast wil ik ook benadrukken dat het empathisch vermogen van Hylke zeer bijdraagt aan de fijne beleving. Hij luisterde aandachtig naar mijn zorgen en kon dit met mooie en treffende metaforen illustreren. Zijn toewijding aan mijn welzijn was oprecht voelbaar, en dat maakte de behandelingen des te waardevoller.

 

Al met al kan ik Hylke van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een holistische benadering van gezondheid en welzijn. Ik ben hem ontzettend dankbaar voor de tijd en energie die hij erin heeft gestoken en dat heeft geresulteerd in positieve veranderingen. Thanks! 

Rolf

Lees hier de ervaring van Carolien met Coaching

Carolien

Hylke is als persoonlijk coach voor mij vergelijkbaar met een lemniscaat: oneindig Zijn, bewegend in het hier en nu met oprechte interesse, respectvol en helder spiegelend.

 

Ik kon mij niet voorstellen dat er op mijn pad nog verandering plaats kon vinden na alles wat ik al geprobeerd had. Al meer dan 20 jaren zat ik vast tussen een pijnlijk verleden en een angstige toekomst. Dus had ik inzichtelijke toegewijde hulp nodig. Zodat ik niet over mijn lichaamsgrens en mijn psychisch gekwetste grens zou gaan. Personal coaching vond ik altijd te duur en te jij-bent-dik-en-ik-zweep-dat-bij-jou-eraf- over komen. Tot ik Hylke Bos op mijn levenspad ontmoette!

Hylke deelt zijn energieveld van inzicht en ontwikkelingsruimte, waardoor ik met vertrouwen mijn eigen doelen en subdoelen stapsgewijs ging formuleren, herkennen, erkennen en ontwikkelen.


Ik leerde accepteren en groeien binnen de huidige mogelijkheden en beperkingen. Ik heb hierdoor mijn eigen unieke lichamelijke en geestelijke kracht, vrijheid en plezier in beweging en in mijn leven terug gevonden. 

Dit was het begin van een veranderingsproces waarvoor ik de Voorzienigheid eeuwig dankbaar ben!

Ik raad iedereen Hylke aan als persoonlijke coach om bewust in contact te komen met je lichaam en geest. Het biedt je een unieke op jouw situatie afgestemde kans om stapje voor stapje blijvend tot je ware zelf te komen.

 

Ik wens het jou ook van harte toe.

Carolien 

Energiewerk

"Ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn ervaring met Hylke en Energiewerk zeer positief is geweest. Mijn klachten werden na iedere sessie minder en nu, na een aantal weken na de eerste behandeling, zijn de klachten volledig verdwenen. Ook heb ik handvatten meegekregen om op mentaal niveau stabiel te zijn en te blijven."

Rolf Versteeg - Trajectbegeleider

Wil je het hele verhaal van Rolf lezen? Klik dan hier

bottom of page