top of page

Holistisch coach – Energetisch therapeut

"Door energie met de juiste intentie in beweging te brengen, gaat de liefde stromen en komt er ruimte voor het herstel van de verbinding met je echte zelf" ~ Hylke Bos

Holistisch Coach en Energetisch Therapeut

Hylke Bos werkt al ruim 15 jaar als coach en trainer en heeft zich gespecialiseerd tot holistisch coach en energetisch therapeut.
 

“Na mijn fysiotherapie opleiding in 2015 viel het me op dat veel cliënten langdurige klachten hadden en niet goed herstelde. Door me te richten op blokkades in het lichaam, lukte het vaak de klachten te verminderen c.q. het zelfhelend vermogen weer te activeren.”


“Dat werkte zelfs bij cliënten die al jarenlang bij verschillende therapeuten waren geweest zonder blijvend resultaat. Dat zorgde dat ik verder onderzoek deed naar de verbindingen binnen en ‘buiten’ het lichaam.”


Ondertussen heeft Hylke zijn eigen energiewerk methode ontwikkeld. De kennis en ervaring als fysiotherapeut combineerde hij met de Reiki en Human Universal Energy opleidingen, de inzichten die hij kreeg in zijn meditaties en kennis uit de psychologie, spirituele principes en boerenverstand.
 

"Ik geloof in ieders kracht en potentieel, waarbij jouw energie de samenwerking van miljarden cellen mogelijk maakt. Je bent nu eenmaal verbonden met de aarde en het universum, waardoor je je volledige potentieel kunt benutten en je zelfhelend vermogen optimaal kunt inzetten, zowel voor jezelf als je omgeving.”

Professionele achtergrond van Hylke Bos:
Energetisch therapeut, Holistisch coach, Fysiotherapeut n.p. en docent bij de H.U.E. Faculty in Nederland: SHY Holland.

Hylke Bos

Wil je een vrijblijvende kennismaking aanvragen? 
Vul dan het contact formulier in.

bottom of page