top of page

Universele Energie

"Het is mijn oprechte wens alle mensen gelukkig te maken ~ Luong Minh Dáng oprichter van het H.U.E. Onderwijs 

Website logos (11).png
HUE Logo

Wat is U.E.?

Met Universal Energie leer je werken met de energie van het universum via de 7 hoofdcentra of chakra's. Je leert jezelf en anderen te behandelen met deze eenvoudige en snelle manier van healing. Het leidt tot meer innerlijke rust en harmonie wat de basis is van een goede gezondheid. Het kunnen helpen van jezelf en anderen, geeft voldoening en maakt je een gelukkiger mens. 

Sinds 1989 zijn miljoenen cursisten van over de hele wereld je voorgegaan. In Nederland wordt het onderwijs aangeboden door erkende instructeurs van SHY-Holland. Zij bieden het authentieke Human & Universal Energy onderwijs programma zoals ontwikkeld door Meester Luong Minh Dang. Naast een persoonlijke meditatietechniek, krijg je het vermogen om energie te geven aan jezelf en anderen zonder dat het jouzelf energie kost.

Behandeling met Universele Energie mag niet worden beschouwd als een vervanging voor een behandeling of advies van een arts of andere medische beroepsbeoefenaar en moet altijd gratis worden aangeboden. De aanvrager wordt dringend aangeraden bij gezondheidsproblemen altijd het advies van een bevoegde medische beroepsbeoefenaar te vragen.

Behandeling en cursus

Wil je twee weken gratis een U.E. behandeling op afstand ontvangen? Of wil je dit voor iemand anders aanvragen?

Meld je dan aan via het contact formulier op deze website.

Wil je zelf leren werken met U.E.? Start dan met het H.U.E. onderwijs. Je kunt je inschrijven voor de basiscursus op de website van SHY Holland.

Hier staat ook de cursus agenda vermeld. De kosten voor het basisniveau zijn 150,- euro. Er zijn in totaal 8 niveau's. 

In het Basis Niveau leer je de locaties en functies van de hoofd energiecentra van het lichaam (chakra's) en een eenvoudige meditatie oefening. Uitgaande van dit concept worden de effecten van energie op jouw welzijn uitgelegd. Na de opening van de chakra's zul je energie kunnen geven door middel van je handen om het lichamelijke, geestelijke en spirituele welzijn van jezelf en anderen te verbeteren.

In het volgende niveau leer je werken met energie op afstand. 

Schrijf je hier in voor het ontvangen van twee weken Universele Energie op afstand

Dank voor je aanmelding ik stuur je een bericht terug zodra ik de inschrijving heb verwerkt.

bottom of page