top of page

Energetische therapie
Transformeren

"Alles is energie en zo simpel is het" ~ Albert Einstein

Hoe werkt transformeren?

Transformeren is een vorm van energetische therapie, waarbij patronen en overtuigingen die niet meer dienend zijn worden omgezet in helpende patronen.
 

Bij een behandeling lig of zit je op de behandelbank en kun je gewoon je kleren aanhouden. Door je in lichte trance te brengen kun je bij je onbewuste komen. Hiermee kunnen we de patronen die je niet meer dienen onderzoeken en omzetten. 
 

Ademhaling en visualisaties worden vaak gecombineerd met transformeren. Hierdoor activeer je de verbinding tussen je bewustzijn en je onderbewuste. Je krijgt oefeningen mee naar huis zodat je thuis verder kunt werken aan je herstel en nieuwe patronen gaat aanleren voor een blijvend resultaat.

Energetische therapie Hylke Bos

Wat is energetische therapie?

Energetische therapie Hylke Bos

De energie in jouw lichaam is altijd in beweging. Als die vrije beweging verstoord raakt, gaat de energie zich vastzetten en ontstaan er blokkades op fysiek, mentaal, emotioneel of spiritueel niveau.
 

Die energieblokkades uiten zich vaak in ‘vage’ of ‘onverklaarbare’ klachten en lijken niet echt te kunnen worden opgelost. Energetische therapie herstelt de natuurlijke balans, zodat het zelfhelend vermogen van jouw lichaam weer actief zijn werk kan doen en jij vrijer kunt leven.
 

Ik werk met verschillende vormen van energetische therapie zoals Magnetiseren, Transformeren, Universele Energie, Muscle testing en Akasha readingen.

 

Ademhalingsoefeningen en visualisaties zijn vaak onderdeel van de sessie.

Maak een afspraak met Hylke Bos

Bekijk hier de veelgestelde vragen of stel jouw eigen vraag via het

contactformulier.

Energiewerk

Succeservaringen met Energetische therapie

"Ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn ervaring met Hylke en zijn energiewerk zeer positief is."

 

"Mijn klachten werden na iedere sessie minder en na een aantal weken waren de klachten volledig verdwenen. Ook leerde ik mentaal veel stabieler te blijven." -

Rolf Versteeg - Trajectbegeleider

Wil je het hele verhaal van Rolf lezen? Klik dan hier

bottom of page