top of page

Hylke Bos

"Door energie met de juiste intentie in beweging te brengen, gaat de liefde stromen en komt er ruimte voor het herstel van de verbinding met je echte zelf"

Holistisch Coach en Energetisch Therapeut

Hi, mijn naam is Hylke, woon in de bosrijke omgeving van Maarn en ben getrouwd met Evianne. We hebben twee prachtige dochters.

Ik werk al ruim 15 jaar als coach en trainer en heb mij gespecialiseerd tot holistisch coach en energetisch therapeut.

 

Na mijn fysiotherapie opleiding in 2015 viel het me op dat veel cliënten langdurige klachten hadden, en dat het herstel van het lichaam niet goed leek te functioneren. Door me te richten op blokkades in het lichaam, lukte het vaak de klachten te verminderen c.q. het zelfhelend vermogen weer te activeren, zelfs bij cliënten die al jarenlang bij verschillende therapeuten waren geweest zonder blijvend resultaat. De inzichten die ik tijdens de fysiotherapie heb opgedaan, samen met de Reiki en Human Universal Energy opleidingen en inzichten die ik heb verkregen in meditaties leidde tot het ontwikkelen van mijn eigen energiewerk methode.

 

Ik geloof in ieders kracht en potentieel, waarbij jouw energie de samenwerking van miljarden cellen mogelijk maakt. Tegelijk ben je verbonden met de aarde en het universum, waardoor je je volledige potentieel kunt benutten en je zelfhelend vermogen optimaal kunt inzetten, zowel voor jezelf als je omgeving.

 

Echter, onbewust en altijd met de intentie jezelf te beschermen, creëert iedereen blokkades die dit potentieel en herstel belemmeren. Dit kunnen blokkades zijn op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau. Overtuigingen, verlangens, gedachten en gedrag die je nu in de weg zitten, zelfs fysieke klachten kunnen hiervan het gevolg zijn. Door deze blokkades te (H)erkennen, Ervaren, Los te leren laten en jezelf te Programmeren met de voor jou wenselijke patronen (H.E.L.P.) kom je weer in je kracht te staan, dit is waar energiewerk en coaching je mee kan helpen.

Wil je weten hoe dit voor jou werkt? Neem dan contact op voor vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Energetisch therapeut, holistisch coach, fysiotherapeut n.p. en docent bij de H.U.E. Faculty in Nederland: SHY Holland

Hylke Bos

Wil je een vrijblijvende kennismaking aanvragen? 
Vul dan het contact formulier in.

bottom of page