top of page

Energiewerk

"Alles is energie en zo simpel is het" ~ Albert Einstein

Wat is energiewerk?

Alles bestaat uit energie met specifieke trillingsniveaus. Energie blokkades verstoren de trilling en daarmee de balans en zelfhelend vermogen van lichaam en geest. Door de blokkades blijf je klachten houden. Met Energiewerk heffen we deze blokkades op, komt je systeem in balans en herstellen we de energiestroom op het juiste niveau in je lichaam waarmee je zelfhelend vermogen zijn werk weer kan doen. ​

Energiewerk Hylke Bos
Energiewerk - Hylke Bos

Aanhoudende klachten

Door blokkades blijven klachten bestaan of ontwikkel je nieuwe klachten. Het is niet ongewoon om fysieke klachten te ontwikkelen vanuit mentale of emotionele blokkades. Vaak wordt er dan niets gevonden vanuit het perspectief van de westere medische wetenschap. ​Energiewerk kan effectief zijn bij uiteenlopende klachten zoals: pijn, vermoeidheid, spier en gewrichtsklachten, mentale en emotionele instabiliteit en slechte genezing van blessures of medische ingrepen.

Wat kun je verwachten?

Het heet energiewerk omdat we het samen doen.

Ik begeleid het proces en jij zet je lichaam weer aan tot balans en heling. Op deze manier herstellen we samen de energiestroom en los je zelf de blokkades op.

 

Bij een behandeling lig of zit je op de behandelbank en kun je gewoon je kleren aanhouden. Door een korte intake krijgen we inzicht in de klachten, belemmeringen en wensen voor het herstel. Met muscle testing en sensing zoeken we naar de oorzaak en niveau van de blokkade die we vervolgens op het juiste niveau verhelpen.

 

Ademhaling en visualisaties zijn belangrijke en krachtige sleutels in het proces, hiermee activeert je de verbinding tussen je bewustzijn en je onderbewustzijn. Je krijgt oefeningen mee zodat je thuis verder kunt werken aan je herstel en nieuwe patronen gaat programmeren voor een blijvend resultaat.

Energiewerk Hylke Bos
Energiewerk Hylke Bos

Aantal sessies

Vaak zijn slechts enkele sessies (2 - 5) nodig, afhankelijk van de ernst en duur van de blokkades. Energiewerk kan effectief zijn bij uiteenlopende klachten en is uitstekend te combineren met (para)medische behandelingen. Het is vaak net het zetje wat het lichaam en de geest nodig heeft.

De energiewerk sessies duren ongeveer 60 minuten .  De eerste intake sessie duur ongeveer 90 minuten.  De kosten zijn 96.80 euro per uur.* Helaas wordt energiewerk nog niet vergoed door de zorgverzekering

*Ik vind het belangrijk dat energiewerk voor iedereen toegankelijk is, mocht je financiële situatie ontoereikend zijn,  neem contact met mij op.

Dan kijken we samen naar wat wel haalbaar is.

Maak een afspraak

Voor meer informatie kijk bij de veelgestelde vragen of stel je vraag via het contactformulier

Ik ben aangesloten bij de Klachtenregeling Zorg t.b.v. de Wkkgz.

(Klachtenfunctionaris bij Quasir en geschilleninstantie bij  stichting Zorggeschil)

bottom of page