"Het blijkt nog best lastig de juiste begeleiding te vinden als je even vastloopt op je werk, in je sociale leven of in je relatie. Gelukkig kwam ik bij Hylke terecht en ik merk inmiddels dat ik veel beter in mijn kracht sta! Via bewegingsoefeningen leerde Hylke mij inzicht te krijgen in oude patronen. Ik heb mogen ervaren dat een verandering in denken en doen mogelijk is als je jezelf in staat stelt vanuit je eigen wilskracht en op jouw manier en tempo te groeien. Hylke was daarbij een geweldige coach die steeds goed luisterde, snel tot de kern kwam en vanuit mijn behoefte zinvolle oefeningen bedacht. Oefeningen die mij zowel fysiek als mentaal een sterker mens maakten. Met de inzichten die Hylke mij gaf, kan ik voorlopig weer vooruit!" Google review van - Stefan

Breng balans en beweging terug in je leven

Zelfstandig je gewoontes en patronen doorbreken is erg lastig. Je zit er immers middenin. Als je ergens middenin zit is afstand nemen en het geheel overzien bijna onmogelijk. Daarnaast is voldoende motivatie nodig om te willen veranderen. Een goede coach kan je helpen om deze patronen inzichtelijk te maken, samen je doelen bepalen, je motivatie vast te houden en stapje voor stapje vaardigheden te ontwikkelen zodat je zelfstandig nieuwe gewoontes eigen kunt maken en je doelen kunt behalen.

Het maakt niet uit of dit dingen zijn waar je in je privé leven, werk, relatie of sociaal tegen aanloopt. Gewoontes en patronen kunnen je belemmeren om verder te komen en stappen te maken in de richting waarin jij je wilt ontwikkelen.

Het kan zijn dat je moeite hebt om contact te maken met je gevoel en lichaam, je grenzen goed aan te voelen en geven, lastig nee kunt zeggen (ook naar jezelf toe), je werk/privé uit balans is (zeker met kinderen) of te kampen hebt met een verslaving.

Uiteindelijk gaat het erom dat je je in je hart en hoofd weer vrij voelt, op jezelf vertrouwt om het beste uit je zelf te halen. Dan komt de balans vanzelf.

Wat kun je verwachten?

Fysiek bewegen en het samen onderzoeken van denk- en gedragspatronen staat in mijn coaching centraal. Tegelijkertijd werken we aan vaardigheden om je doel te bereiken. Deze combinatie zorgt voor een snelweg naar inzicht en het duurzaam veranderen van gedrag. We gaan elke keer opzoek naar volgende stap. Wat heb je op dit moment nodig om tot een volgende stap te komen?

Neem vrijblijvend contact op voor een gratis intake gesprek. 

Elk moment sta je voor een keuze; de keuze om door te gaan met wat je altijd deed, zodat je krijgt wat je altijd kreeg of daadwerkelijk een andere keuze te maken.”

Hylke Bos

“Met kleine dagelijkse veranderingen resultaat boeken, succes ervaren en hiermee uiteindelijk je doel behalen, werkt veel beter dan in één keer willen veranderen. De next step is hierbij essentieel." 

Hylke Bos