top of page

Coaching

"Onze grootste angst is dat we mateloos krachtig zijn. Het is ons licht, niet onze schaduw die ons het meest beangstigt." - Marianne Williamson
Coaching Hylke Bos
Coaching Hylke Bos
Coaching Hylke Bos
Coaching Hylke Bos
Coaching Hylke Bos

Thuiskomen

Het doel is je ware zelf te herontdekken, verbinding te creëren met je ware zijn en je volledige potentieel te kunnen benutten. Leren leven vanuit je eigen kracht en niet meer vanuit de angsten en overtuigingen die je leven lijken te regeren. 

Om deze angsten te leren kennen en de bijbehorende patronen en gedrag te doorbreken, leer je in de coaching zelfbewust te worden en nieuw gedrag te ontwikkelen. Dit doen we onder andere met embodied learning, NLP-technieken en mindfulness. Dat is letterlijk in beweging komen. Dit kan door een wandeling te maken, ademhalingsoefeningen, geleide meditatie of door te gaan boksen, maar ook door oefeningen in te zetten die inzicht geven in gedrag. Hierbij is (leren) voelen en bewust worden van jezelf, je gedrag en je omgeving een belangrijk onderdeel.

Je doet het altijd vanuit je eigen kracht en wijsheid, waarbij Herkennen, Ervaren, Loslaten en Programmeren (H.E.L.P.) de basis is. Door patronen te gaan (H)erkennen en te Ervaren kun je ze leren Loslaten. Om ervoor te zorgen dat je niet terugvalt in "bekend" gedrag programmeer je jezelf met nieuwe, voor jou wenselijk, patronen. Uiteraard begeleid ik je bij dit proces met kennis, inzichten, helder spiegelen en oefeningen. 

 

Ook kunnen we energiewerk toe passen in de coaching. Hiermee maken we contact met je onderbewuste om je vrij te maken van blokkades die je ontwikkeling in de weg zitten. 

Je gaat je energie gebruiken om iets nieuws op te bouwen en niet meer voor je strijd met het oude. Je gaat dus letterlijk in beweging komen, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Wil je weten wat de coaching voor jou kan betekenen? Plan dan een vrijblijvende intake! Vul het contact formulier in, bel me of stuur een whatsapp bericht. 

Coaching Hylke Bos
Coaching Hylke Bos
Coaching Hylke Bos
Coaching Hylke Bos
bottom of page