Hoi mijn naam is Hylke Bos. Ik ben expert op het gebied van bewegen, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Mijn missie is om positiviteit en innerlijke groei bij zoveel mogelijk mensen aan te zetten waardoor ze optimaal kunnen leven.
Dat zorgt voor positief sneeuwbaleffect in hun omgeving waardoor de wereld voor iedereen een stukje beter wordt.

Mijn kracht ligt in het in aanzetten van mensen en groepen om in beweging te komen en enthousiast te maken om zich te blijven ontwikkelen. Dat doe ik door oprecht aandacht te hebben voor mensen, zonder oordeel en met een glimlach.

Achtergrond informatie

“Hylke is geboren in Groningen, heeft geruime tijd in Utrecht doorgebracht en woont nu in de Utrechtse heuvelrug. Getrouwd en vader van twee dochters. Na een carrière in de ICT als technisch projectmanager en consultant heeft hij op 28 jarige leeftijd besloten de switch te maken naar de sport en coaching. Na het volgen van diverse opleidingen is hij  fysiotherapie gaan studeren bij Thim van der Laan. Inmiddels werkt hij al ruim 12 jaar als coach, zowel voor één op één trajecten als voor bedrijven en teams.

Na een burn-out op mijn 26e veranderde alles voor mij, ik werkte destijds als consultant en projectmanager in de ICT waar uitval door stress en werkdruk meer regel dan uitzondering waren.

Ik zocht uitvluchten en ‘quick fixes’ in plaats van de bron aan te pakken. Namelijk echt werken aan mijn gezondheid en nee leren zeggen tegen de dingen die niet goed voor mij zijn.

Letterlijk in beweging komen heeft mij geholpen om weer stappen te kunnen maken en gezond te worden. Stapje voor stapje ben ik mij gaan richten op waar ik echt gelukkig van word.

Dat is mijn kennis en kunde op het gebied van vitaal werken & leven als professional en ervaringsdeskundig over te brengen op anderen. Inspireren en aanzetten tot daadwerkelijke gedragsverandering doe ik vooral door in te zetten op ervaringsleer en eigen maken van vaardigheden.

Mijn doel is dan ook dat vitaal zijn de hoogste prioriteit wordt, zowel persoonlijk als in het bedrijfsleven.

Iedereen ontwikkelt en leert op zijn eigen manier en tempo. Dit staat dan ook centraal in mijn aanpak.

"Hylke heeft een enthousiaste en onderzoekende geest die erg aanstekelijk is"

Ferko Öry - Kinderarts n.p.